flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Сердечно вітаємо вас із професійним святом – Днем юриста!

06 жовтня 2017, 14:29

Шановні колеги!

Указом Президента України від 16 вересня 1997 року започатковано щороку 8 жовтня святкування в Україні професійного свята - Дня юриста.

«День юриста» - це свято, що об'єднує юристів різних сфер правової діяльності, які стоять на захисті прав і свобод нашого суспільства.

Основна мета професії юриста - встановлення справедливості. Не так багато знайдеться в світі спеціальностей, настільки відповідальних, шанованих і почесних, і, одночасно, настільки складних, як юрист. Саме від працівників юридичної галузі залежить бездоганне виконання законів, а, отже і становлення правової держави.

У цей святковий день хочеться побажати вам, дорогі колеги, щоб ваша професійна діяльність приносила вам задоволення, а витрачені зусилля завжди поверталися свідомістю виконаного обов'язку і вдячністю громадян, щоб ви відчували почуття гордості за те, що носите гідне звання - юрист.

Міцного здоров'я Вам і вашим родинам, щастя, благополуччя, професійних успіхів та нових досягнень у нашій нелегкій і важливій справі!

Колектив Олександрійського міськрайонного суду

Кіровоградської області