flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

18 січня 2018 року відбулися збори суддів Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області щодо обрання делегата на Спільні збори суддів місцевих загальних судів Кіровоградської області, які відбудуться 02 лютого 2018 року

24 січня 2018, 13:40

     Участь у зборах взяли 11 суддів, що становить 91,7% від загальної кількості суддів, працюючих в Олександрійському міськрайонному суді Кіровоградської області на сьогоднішній день. Збори суддів визнані повноважними.

   За результатами таємного голосування обраним делегатом на спільні збори суддів місцевих загальних судів Кіровоградської області від Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області визнаний суддя цього ж суду Авраменко Олександр Володимирович (81,8% голосів).

    Письмових скарг та заяв щодо процедури голосування та підрахунку підсумків голосування не отримано. Рішення прийнято більшістю голосів.

    Протокол про результати таємного голосування з обрання делегата на Спільні збори суддів місцевих загальних судів Кіровоградської області, що відбудуться 02 лютого 2018 року, затверджений в установленому порядку зборами суддів в цей же день.

 

Прес-секретар,

заступник керівника апарату суду

Алла Бєлова