flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В суді відбулися урочисті збори, присвячені відзначенню 15 грудня професійного свята – Дня працівників суду!

16 грудня 2019, 11:52

13 грудня 2019 року в Олександрійському міськрайонному суді Кіровоградської області відбулися урочистості, присвячені відзначенню 15 грудня професійного свята – Дня працівників суду. На святкування зібралися судді та працівники апарату суду. Захід вшанували своєю присутністю судді Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області у відставці та працівники апарату суду, які перебувають на заслуженому відпочинку.

Святкове зібрання розпочала вітальним словом голова Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області Світлана Крімченко. Вона розповіла присутнім про деякі історичні факти щодо створення суду, висловила щиру подяку ветеранам судової роботи.

Далі зі словами вітання звернулись до працівників суду керівник апарату Алла Бєлова та заступник керівника апарату Юлія Гонтарь, які представили запрошених на святкування гостей, й, перш, ніж надати їм слово, побажали суддям та працівникам апарату суду «міцного здоров’я, родинного затишку й достатку, невичерпної енергії, твердості і віри, справжньої товариської підтримки, сил та наснаги, нових вагомих здобутків в ім’я правової Української держави».

Естафету вітання було передано екс-голові суду, судді у відставці Сергію Поповичу, який зазначив, що наразі усі гілки української влади, в тому числі й судова, переживають непрості часи змін і реформування, знаходячись під пильним поглядом громадськості та ЗМІ. Також вказав на зв’язок між судом та всіма правоохоронними органами держави для досягнення однієї мети – додержання законності й порядку.

Урочисті збори колективу продовжились святковим концертом. Багатим на таланти виявився апарат суду, який й представив колективу цікаву святкову програму, викликавши загальне захоплення колег.

Свято завершилось невід’ємною традицією – нагородженням працівників апарату суду та врученням подарунків.