flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Суд у смартфоні. Нові можливості з сервісом Опендатабот

26 травня 2020, 09:50

       Крім звичних нам способів отримання інформації про дату і час проведення судового засідання та особистий пошук судових рішень в Єдиному державному реєстрі судових рішень, відтепер можна застосовувати альтернативні способи отримання інформації, зокрема за допомогою сповіщень на смартфон в автоматичному режимі!

       Про це детально розповіла помічник судді Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області Тетяна Ярифа:

       "Шановні громадяни!

       Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області хоче звернути Вашу увагу на можливість використання сервісу Опендатабот, за допомогою якого можна безкоштовно отримувати сповіщення про судові засідання в автоматичному режимі онлайн.

       Опендатабот — це платформа для роботи з відкритими даними. Ним користуються 250 000 користувачів в чат-ботах та 1000 компаній, які отримують відкриті державні дані та повідомлення про їх зміну.

       Всі ми знаємо і користуємося месенджерами. Це Фейсбук месенджер, Скайп, Телеграм, Вайбер. У будь-якому з них ви додаєте собі у контакт-лист співбесідника – бота, основна функція якого пошук інформації у всіх відкритих реєстрах. Крім того, окремо можна скачати мобільний додаток Опендатабот в App Store або Google Play.

       Для того щоб отримати сповіщення про дату проведення судового засідання або посилання на судове рішення у Єдиному державному реєстрі судових рішень на смартфон, перш за все потрібно додати Опендатабот в Телеграм, Фейсбук месенджер, Вайбер або скористатися мобільним додатком, після чого необхідно ввести своє прізвище, ім’я, по батькові або номер справи й підписатися на необхідну судову справу. Після цього всі сповіщення по справі, зокрема час та місце судового засідання та прийняте по ньому рішення, надходитимуть у месенджер автоматично.

       Базова версія сервісу Опендатабот є безкоштовною."

 

Читайте нас у фейсбук

Слідкуйте за нами в  інстаграм

Дивіться нас на каналі "Ютуб"