flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Правопорушення в суді та його наслідки

17 серпня 2020, 16:31

     В провадженні Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області перебувала цивільна справа за позовом територіального управління Державної судової адміністрації України в Кіровоградській області, інтереси якої представляла керівник апарату Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області Бєлова А.С., до ОСОБИ 1, треті особи, які не заявляли самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача управління приватизації, оренди майна та землі Олександрійської міської ради Кіровоградської області та Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області, про відшкодування матеріальної шкоди.

     Нагадаємо, 4 липня минулого року в приміщенні Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області по вул. Г. Сокальського, 76 мав місце випадок, коли один учасник судового процесу ОСОБА 1 облив зеленкою іншого учасника судового процесу ОСОБА 2 під час очікування початку судового засідання. В результаті такої події ОСОБА 2 зазнала тілесних ушкоджень, а також було зіпсовано майно суду через потрапляння на нього зеленки.

     Рішенням Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області від 29 липня 2020 року було ухвалено задовольнити позовні вимоги територіального управління Державної судової адміністрації України в Кіровоградській області та стягнути з ОСОБИ 1 на користь позивача в рахунок відшкодування заподіяних збитків грошові кошти в розмірі 61167 (шістдесят одну тисячу сто шістдесят сім ) гривень та судовий збір в розмірі 1921 (одну тисячу дев’ятсот двадцять одну) гривню.

     Вищезазначене рішення Знам’янського міськрайонного суду Кіровоградської області від 29 липня 2020 року не набрало законної сили, наразі триває строк на апеляційне оскарження.

 

Читайте нас у фейсбук

Слідкуйте за нами в інстаграм

Дивіться нас на каналі "Ютуб"