flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення! Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області викликає представника відповідача - приватного підприємства "Комакс"

06 лютого 2018, 09:46

     В зв’язку з розглядом цивільної справи № 398/3958/17 за позовом Федосова Олександра Володимировича до приватного підприємства «Комакс», товариства з обмеженою відповідальністю «Рент трейд», Созонівської сільської ради Кіровоградського району Кіровоградської області про визнання недійсним акту приймання - передачі нерухомого майна, скасування рішення про державну реєстрацію прав та їх обтяжень, скасування запису про право власності   в  судове засідання 01.03.2018 р. об  11:00 год. до Олександрійського міськрайонного суду (адреса суду: м. Олександрія, Кіровоградська обл., вул. Г.Сокальського, 76) викликається представник відповідача  -  приватного підприємства «Комакс»  (адреса місцезнаходження: 1) м.Кропивницький, вул. Шатила, 12 кв 20; 2) м. Кропивницький вул. Аерофлотська, 28).

   У разі неявки в судове засідання представника відповідача - приватного підприємства «Комакс» справу буде розглянуто за його відсутності за матеріалами справи.

 

                               Суддя Олександрійського

                               міськрайонного суду

                               Кіровоградської області                                                             Крімченко С.А.