flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення! Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області викликає Югас Ларису Володимирівну

28 березня 2018, 09:06

    Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області повідомляє, що 28.05.2018року о 14.30 год. в приміщенні суду за адресою: Кіровоградська область, м.Олександрія, вул.Першотравнева,30 (зал.№2, суддя Голосеніна Т.В.) відбудеться розгляд цивільної справи за позовом Олександрійської районної державної адміністрації Кіровоградської області як органу опіки та піклування до Югас Лариси Володимирівни, треті особи, які не заявляють самостійних вимог – Червонокам’янська сільська рада Олександрійського району Кіровоградської області як орган опіки та піклування на місцях, Щербак Марина Сергіївна, про позбавлення батьківських прав.

   В судове засідання викликається відповідач: Югас Лариса Володимирівна,

    остання відома адреса реєстрації відповідача: 28063, Кіровоградська область, Олександрійський р-н, с.Червона Кам’янка, вул.Вишнева (Калініна), буд.32,

  остання відома адреса проживання відповідача: 28063, Кіровоградська область, Олександрійський р-н, с.Червона Кам’янка, вул.Л.Українки, буд.4.

   У разі неявки відповідача Югас Лариси Володимирівни в судове засідання справу буде розглянуто за її відсутності за матеріалами справи.

 

 

            Суддя Олександрійського

            міськрайонного суду

            Кіровоградської області                                                      Т. Голосеніна