flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Незалежні суди та вільні ЗМІ: розширення можливостей співпраці

23 червня 2018, 13:26

        До уваги суддів-спікерів, представників ЗМІ, громадськості!

        26 червня 2018 року з 9:30 до 17:00 заплановано проведення у місті Києві та обласних центрах країни  другого загальнонаціонального форуму «Незалежні суди та вільні ЗМІ: розширення можливостей співпраці».

       У столиці представники судової влади, іноземні експерти, журналісти та редактори провідних ЗМІ України обміняються думками, ідеями, пропозиціями про те, як комунікацію між судами та медіа зробити максимально ефективною для обох сторін. Даний захід транслюватиметься онлайн за посиланням: http://onlineinyou.com.ua/forum_260618/

      Разом з тим, на базі Апеляційного суду Кіровоградської області за участі голів судів, суддів-спікерів, представників територіального управління  ДСА,  прес-секретарів судів, представників районних та обласних ЗМІ відбудеться  обговорення наступних питань:

       Суди і ЗМІ. Розширення можливостей співпраці: чого потребують суди від медіа?

       Розширення можливостей співпраці: чого потребують ЗМІ від судів?

      Запрошуємо усіх зацікавлених.

      Програма заходу

      З питань організації форуму контактна особа – начальник відділу організаційного забезпечення діяльності судів, юридичної роботи та управління об’єктами державного майна – Криворотенко Маргарита Рудольфівна (тел. моб. +38066 7702716, тел. роб. 0522 321835).