flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В»

02 липня 2018, 13:39


Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В»

 1. Головний консультант – 1 вакансія (безстроково). Наказ від 02.07.2018 року №70-од «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад державної служби в апараті суду». Умови проведення конкурсу див. у розділі «Інше» за посиланням «Вакансії».

 2. Секретар судового засідання – 1 вакансія (строковий трудовий договір – на період відпустки без збереження заробітної плати для догляду за дитиною до досягнення нею трирічного віку основного працівника). Наказ від 02.07.2018 року №70-од «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад державної служби в апараті суду». Умови проведення конкурсу див. у розділі «Інше» за посиланням «Вакансії».

 3. Секретар судового засідання – 1 вакансія (безстроково). Наказ від 02.07.2018 року №70-од «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад державної служби в апараті суду». Умови проведення конкурсу див. у розділі «Інше» за посиланням «Вакансії».

 4. Секретар суду – 1 вакансія (безстроково). Наказ від 02.07.2018 року №70-од «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад державної служби в апараті суду». Умови проведення конкурсу див. у розділі «Інше» за посиланням «Вакансії».

 5. Судовий розпорядник – 1 вакансія (безстроково). Наказ від 02.07.2018 року №70-од «Про оголошення конкурсу на заміщення вакантних посад державної служби в апараті суду». Умови проведення конкурсу див. у розділі "«Інше» за посиланням «Вакансії».

 

СКЛАД конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантних посад категорій «Б» і «В» державної служби в Олександрійському міськрайонному суді Кіровоградської області