flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області викликає представник відповідача Відкритого акціонерного товариства «Державна холдингова компанія «Олександріявугілля»

23 серпня 2018, 13:35

   В зв’язку з розглядом цивільної справи № 398/1886/18 за позовом Пошелюги Олександра Григоровича до Відкритого акціонерного товариства «Державна холдингова компанія «Олександріявугілля», третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідача: Приватне акціонерне товариство «Енерговугілля» в особі ліквідатора ПрАТ «Енерговугілля» Пуговкіної Алли Валеріївни,  про визнання права власності на квартиру.

     В  судове засідання  03.09.2018 р.  на 10:00 год. до Олександрійського міськрайонного суду (адреса суду: м.Олександрія Кіровоградської обл., вул. Г.Сокальського, 76) викликається представник відповідача Відкритого акціонерного товариства «Державна холдингова компанія «Олександріявугілля» (остання відома адреса місцезнаходження: Кіровоградська область м.Олександрія пр. Соборний, 77) .

      У разі неявки в судове засідання представника відповідача  справу буде розглянуто за його  відсутності за матеріалами справи.

 

                     Суддя Олександрійського

                     міськрайонного суду

                     Кіровоградської області                                                             Крімченко С.А.