flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення! Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області викликає Віцієнко Ольгу Олександрівну Віцієнко Ольгу Олександрівну

23 січня 2019, 16:36

      Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області (вул. Першотравнева, 30, м. Олександрія, Кіровоградська область), повідомляє, що у зв’язку з відсутністю відомостей про зареєстроване місце проживання (перебування) відповідача, Віцієнко Ольга Олександрівна викликається на розгляд цивільної справи № 398/4320/18, провадження № 2/398/484//19 за позовом Сміян Юлії Володимирівни до Віцієнко Ольги Олександрівни, третя особаорган опіки і піклування Олександрійської міської ради про позбавлення батьківськиї прав на 17 годину 00 хвилин  25 лютого 2019 року.

     У разі неявки в судове засідання відповідача Віцієнко Ольгу Олександрівну справу буде розглянуто за його відсутності за матеріалами справи.

     Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: http://od.kr.court.gov.ua/sud1118/.

 

 

              Суддя Олександрійського

              міськрайонного суду                                                                    М.В.Ніколаєв