flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення! Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області викликає Габорак Василя Миколайовича

12 лютого 2019, 16:58

   Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області (вул. Першотравнева, 30, м. Олександрія, Кіровоградська область), повідомляє, що у зв’язку з відсутністю за зареєстрованим місцем проживання відповідача, Габорак Василь Миколайович викликається на розгляд цивільної справи № 398/160/19, провадження № 2/398/699/19 за позовом Габорак Ірини Олександрівни, в інтереах якої діє представник - адвокат Казанцев Станіслав В’ячеславович,  до Габорак Василя Миколайовича, третя особа – орган опіки та піклування в особі Служби у справах дітей П’ятихатської районної державної адміністрації, про визначення місця проживання малолітньої дитини на 09 годину 00 хвилин 22 березня 2019 року.

    У разі неявки в судове засідання відповідача Габорак Василя Миколайовича справу буде розглянуто за його відсутності за матеріалами справи.

    Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: http://od.kr.court.gov.ua/sud1118/.

 

 

               Суддя Олександрійського

               міськрайонного суду                                                                    М.В.Ніколаєв