flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення! Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області викликає Монастирського Володимира Сергійовича

19 лютого 2019, 14:03

    Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області (вул. Першотравнева, 30, м. Олександрія, Кіровоградська область), повідомляє, що у зв’язку з відсутністю відомостей про зареєстроване місце проживання (перебування) відповідача, Монастирського Володимира Сергійовича викликається на розгляд цивільної справи № 398/4728/18, провадження № 2/398/2934/19 за позовом Клєтьонкіна Олексія Юрійовича до Монастирського Володимира Сергійовича, треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: Служба у справах дітей виконавчого комітету Олександрійської міської ради та відділ Державної реєстрації актів цивільного стану по м. Олександрії головного управління юстиції у Кіровоградській області, про візнання батьківства та внесення змін до актовогозапису про народження дитини, на 17 годину 30 хвилин 25.03.2019 року.

      У разі неявки в судове засідання відповідача Монастирського Володимира Сергійовича справу буде розглянуто за його відсутності за матеріалами справи.

      Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: http://od.kr.court.gov.ua/sud1118/.

 

 

        Суддя Олександрійського

        міськрайонного суду                                                          М.В.Ніколаєв