flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення! Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області викликає Коваль Олену Сергіївну

04 березня 2019, 10:24

    Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області (вул. Першотравнева, 30, м. Олександрія, Кіровоградська область), повідомляє, що у з’язку з неявкою відповідача до суду викликається Коваль Олена Сергіївна на розгляд цивільної справи № 398/2592/18, провадження № 2/398/183/19 за позовом виконавчого комітету Олександрійської міської ради як органу опіки та піклування до Коваль Олени Сергіївни, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог Благодійний фонд «Центр соціальної допомоги та реабілітації «Джерело життя» для дітей, які залишились без батьківської опіки» про позбавлення батьківських прав та стягнення аліментів на утримання неповнолітніх дітей на 16 годину 00 хвилин 04.04.2018 року.

     У разі неявки в судове засідання відповідача Коваль Олени Сергіївни справу буде розглянуто за її відсутності за матеріалами справи.

     Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: http://od.kr.court.gov.ua/sud1118/.

 

 

 

           Суддя Олександрійського

           міськрайонного суду                                                   М.В.Ніколаєв