flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення! Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області викликає Пряжнікова Ігоря Ігоровича

07 травня 2019, 11:33

     Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області (вул. Першотравнева, 30, м. Олександрія, Кіровоградська область), повідомляє, що у зв’язку з відсутністю за зареєстрованим місцем проживання відповідача Пряжнікова Ігоря Ігоровича,  останнійній на  17 годину 45 хвилин 29 травня 2019 року викликається  на розгляд цивільної справи № 398/630/19, провадження № 2/398/864/19 за заявою Швидкої Марини Василівни, представником якої являється Біджаков Денис Сергійович, до Пряжнікова Ігоря Ігоровича, де треті особи, які не заявляють самостійних вимог Олександрійська міська рада та Швидкий Дмитро Сергійович  про усунення перешкод у користуванні житлом шляхом зняття з реєстрації.

     У разі неявки в судове засідання відповідача Пряжнікова Ігоря Ігоровича, справу буде розглянуто за його відсутності за матеріалами справи.

     Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: http://od.kr.court.gov.ua/sud1118/.

 

 

             Суддя Олександрійського

             міськрайонного суду                                                                   М.В.Ніколаєв