flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення! Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області викликає Беспалову Юлію Вікторівну

06 вересня 2019, 07:52

        У зв’язку з відсутністю відомостей про зареєстроване місце проживання відповідача Беспалової Юлії Вікторівни, 13.06.1990 р.н., Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області через оголошення на веб-порталі Судової влади викликає Беспалову Юлію Вікторівну на судове засідання, призначене на 17 вересня 2019 року на 11 год. 30 хв., для участі у судовому засіданні по цивільній справі № 398/2568/19 за позовною заявою Голощука Володимира Васильовича до Беспалової Юлії Вікторівни про розірвання шлюбу, розгляд справи відбудеться в приміщенні Олександрійського міськрайонного суду за адресою: місто Олександрія Кіровоградської області, вулиця Першотравнева, 30.
Суд роз’яснює відповідачу обов’язок повідомити суд про причини неявки. У разі неявки відповідача у призначений час або неповідомлення про причини неявки справа може бути розглянута за його відсутності за наявними доказами на підставі ч. 4 ст. 223 ЦПК України.


Суддя Олександрійського
міськрайонного суду
Кіровоградської області                                                                                     В.В. Орловський