flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення! Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області викликає Шарко Дмитра Володимировича

11 листопада 2019, 14:16

     Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області (вул. Першотравнева, 30, м. Олександрія, Кіровоградська область), повідомляє, що у зв’язку з відсутністю зареєстрованого місця проживання відповідача – Шарко Дмитра Володимировича, 22.09.1973 р.н., останній викликається на розгляд цивільної справи № 398/1675/19, провадження № 2/398/1230/19 за позовом Остапова Вадима Анатолійовича, в інтересах якого діє представник – адвокат Ковальов Андрій Ігорович до Шарка Дмитра Володимировича, де треті особи, які не заявляють самостійних вимог на предмет спору: Шмакова Юлія Федорівна, Шарко Тамара Олександрівна, Управління ДВС ГТУЮ в Кіровоградській області, ПАТ «Банк Фінанси та Кредит», ПАТ КБ «Надра», Губа Володимир Семенович та ТОВ «Фінансова компанія «Сіті Фінанс», про визнання частини новоствореного об’єкта нерухомості предметом іпотеки, в судове засідання, призначене на 16:00 годину 10 грудня 2019 року.
У разі неявки в судове засідання відповідача Шарко Дмитра Володимировича, справу буде розглянуто за його відсутності за матеріалами справи.
Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: http://od.kr.court.gov.ua/sud1118/.


Суддя Олександрійського
міськрайонного суду                                                               М.В.Ніколаєв