flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення! Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області викликає Дяченка Олексія Григоровича

10 грудня 2019, 13:59

  Статтею 12-1 Закону України «про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України» визначено порядок виклику в суд та повідомлення про судове рішення осіб, які перебувають на тимчасово окупованій території України.
Відповідно до ст. 12-1 даного Закону  якщо остання відома адреса місця проживання (перебування), місцезнаходження чи місця роботи учасників справи знаходиться на тимчасово окупованій території, суд викликає або повідомляє учасників справи, які не мають офіційної електронної адреси, про дату, час і місце першого судового засідання у справі через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України (з посиланням на веб-адресу відповідної ухвали суду в Єдиному державному реєстрі судових рішень), яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за двадцять днів до дати відповідного судового засідання.
Суд викликає або повідомляє таких учасників справи про дату, час і місце інших судових засідань чи про вчинення відповідної процесуальної дії через оголошення на офіційному веб-сайті судової влади України (з посиланням на веб-адресу відповідної ухвали суду в Єдиному державному реєстрі судових рішень), яке повинно бути розміщене не пізніше ніж за десять днів до дати відповідного судового засідання або вчинення відповідної процесуальної дії.
З опублікуванням такого оголошення відповідач вважається повідомленим про дату, час і місце розгляду справи.
Учасники справи, остання відома адреса місця проживання (перебування) чи місцезнаходження яких знаходиться на тимчасово окупованій території і які не мають офіційної електронної адреси, повідомляються про ухвалення відповідного судового рішення шляхом розміщення інформації на офіційному веб-порталі судової влади з посиланням на веб-адресу такого судового рішення в Єдиному державному реєстрі судових рішень.
З моменту розміщення такої інформації вважається, що особа отримала судове рішення.
Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області на виконання вимог вищенаведеного закону повідомляє Вас, що судове засідання з розгляду справи № 398/3413/19 (провадження № 2/398/1829/19), за позовом Попової Надії Олексіївни, в інтересах якої діє представник – адвокат Боровський Валерій Антонович, до Дяченка Олексія Григоровича, про визначення додаткового строку для прийняття спадщини призначено на 15-00 год. 10.01.2020 року в Олександрійському міськрайонному суді Кіровоградської області, що знаходиться за адресою: Кіровоградська область, м. Олександрія, вул. Першотравнева 30.
При цьому повідомляємо Вам посилання на веб-адресу ухвали суду від 05 грудня 2019 року в Єдиному державному реєстрі судових рішень http://www.reestr.court.gov.ua (пошук за посиланням на номер судового провадження цивільної справи).

Суддя Олександрійського
міськрайонного суду                                                                 М.В.Ніколаєв